Terrazzo – Italien

Terrazzo – Italien er linjen med innovative materialer, ideel til indendørs og udendørs gulve og enhver slags flisebelægning.

Ecostone er fremstillet med den innovative teknologi Breton Terastone System, der sammensætter en blanding af prestigefyldte stenmaterialer som marmor, kalkholdig sten, granit, siliciumdioxid med cement og vand.

Resultatet er et helt enestående og naturligt produkt, der takket være det behagelige æstetiske udseende kan være den ideelle løsning til elegante og glamourøse rum, men samtidig er især velegnet til steder, hvor mange mennesker går, takket være det høje fysiske / tekniske niveau egenskaber.

Italienske design fliser med over 20 års forskning for at sikre den højeste kvalitet.

Ecostone er skabt at inovative materialer, som er ideel til både indendørs og udendørs belægning og gulve

FUNKTIONER
Ecostone er et naturligt produkt, der forbedrer de æstetiske og mekaniske egenskaber ved de prestigefyldte materialer, der er lavet af.
Takket være vores teknologi indeholder produktet en stor mængde sten (75% ca.), og cementen af bedste kvalitet blandes med en begrænset mængde vand. Resultatet er en meget homogen, tæt og kompakt struktur. Med den vakuumpakning med vibro komprimering proces bliver flisen bedre udseende og mere modstandsdygtig.

Retro Style Line

Marble Line

Venezia Line

Granite Line

Agglo Ceppo “bestillingsprodukt”

 
© Copyright GRANIt-PRO.DK - En verden i natursten